NLPHenrik.dk - Find nøglerne til dit eget liv, det er dig der bestemmer !
Om migJeg er en ung mand, født i 1967 som har arbejdet professionelt med mennesker og forandring af mennesker siden 1997. I min rolle som konsulent, leder, projekt- og programleder for en lang række udviklings- og implementeringsprojekter og programmer i både ind- og udland, har jeg mødt utallige varianter af udfordringer. Jeg har mødt mennesker der uden videre kunne flyttes, og andre som krævede det lange seje træk, for at kunne se lyset for enden af tunnelen.

Jeg gik mine helt unge skoleår på 2 forskellige folkeskoler i Brøndby (Langbjerg og Gildhøj), efterfølgende en kontoruddannelse indenfor revision tilbage i de unge 1980'ere. Efterfølgende en militærkarriere indenfor Den Kongelige Livgarde og Vordingborg i 3 år. 

Da jeg blev voksen fik jeg en gymnasialuddannelse på Avedøre gymnasium, efterfulgt af 5 år på Handelshøjskolen i København (i dag CBS) hvor jeg læste økonomi, ledelse og informationsteknologi. 

Den uddannelse har jeg så brugt i min erhvervskarriere igennem mere end 21 år.

Undervejs har jeg fokuseret på ikke at stå stille. Men har læst kontinuerligt undervejs. Jeg har derfor en lang række certificerede efteruddannelser bag mig, i projekt-, program- og portefølgestyring, test-, og risiko-styring, forhandlings-, kommunikations- og præsentationsteknikker. Ligeledes i EU-udbudsjura og kontraktret. 

Jeg er særlig glad for mine certificering i Forandringsledelse/ Change-management. Jeg er også uddannet Coach og Coachtræner i både NLP, Kognitiv coaching samt i særlig håndtering af Stress. Det giver dig som kunde og Coachee en sikkerhed for kvalitet, da jeg har studeret Coaching og Coaching teknikker i mere end 4 år. Derudover har jeg mere end 2000 timers coaching og mange års erfaring indenfor teamhåndtering og facilitering af møder, workshops og processer hvor der ønskes særlige resultater.

Uddannelse er stadig en vigtig faktor for mig. Jeg har i 2015-2016 gennemført en MiniMBA. Og efterfølgende i 2016-2017 gennemført overbygningen CBA. I 2017 startede jeg på HD i Organisation og Ledelse på CBS i København, hvilket jeg gennemførte i sommeren 2019. Derefter har jeg valgt at studere sociologi med speciale i HRM (Human Ressource Management), hvilket jeg er færdig med i sommeren 2021. 

Henover vinteren 2015 - 2018 har jeg gennemført en række uddannelser indenfor psykologi, bl.a "Introduction to Psychology ved University of Toronto", en bred gennemgang af hjernen, synet, baggrunden og historien indenfor psykologi samt en bred gennemgang af alle de de klassiske psykologiske grene samt eksperimenter.  
"PersonalityTypes at work ved University of Florida", som handler om MBTI og personlighedspsykologi. "Psychology at Work ved University of Western Australia", en mere klassisk version af erhvervspsykologi. "Psychological First Aid ved Johns Hopkins", hvilket er kendt uddannelse indenfor krisepsykologi. 
 
Det er vigtigt hele tiden at sikre de bedste værktøjer til samtlige kunder og coachees.
I juni 2016 tilføjede jeg Enneagrammet til mine værktøjer. Et uvurderligt værktøj til at forstå hvorfor man gør som man gør.

Jeg har en dyb erhvervserfaring indenfor både indenfor den private og offentlige sektor. Og har gode resultater fra begge verdener, som giver mig en unik indsigt i samspillet i mellem disse. 

Mit samlede CV kan findes opdateret på Linkedin.   

Mine værdier er baseret på, at mine klienters behov er yderst vigtige. Jeg er derfor dedikeret til at imødekomme dine behov. Alle kunder og klienter er forskellige og skal derfor behandles individuelt. Det er kunden og klientens situation som jeg skal forstå. Og det er deres sandhed der gælder. Hvilken retning der ønskes, er ligeledes deres der arbejdes for.

Som Coach, Mentor, Konsulent og Rådgiver er det min opgave, at gøre den forskel, der er behov for. Det er min opgave, at flytte mine kunder og klienter til nye højder. Det er min mission, at sikre at du som kunde eller klient bliver den bedste udgave af dig selv og selv bliver i stand til at løse alle dine opgaver.

Jeg skal sikre, at organisationen flytter sig og tager afgørende og vedholdende skridt ind i fremtiden, som afsæt for udvikling og vækst. Overlæggeren skal ligge tilpas højt, så vi sammen skal strække os for at nå den, men ikke så højt at den er uopnåelig.

Jeg kommer ikke med en kuffert fyldt med resultater, men med en kuffert fyldt med værktøjer, erfaringer og kompetencer, der gør det muligt for os i samarbejde, at skabe de ønskede resultater.

Som erhvervskunder mødes vi på jeres adresse(r) eller efter aftale. Jeg er til rådighed i hele landet og udlandet. Jeg fakturere ikke transport indenfor storkøbenhavn. 
Og vi aftaler transportform og pris derudover. 

Coachee/Klient/Stresset: 
Læge og sundhedscentret på Park Alle 156 1.sal, 2605 Brøndby


Eller der hvor du føler dig tryg, og vil indgå i en åben dialog. 

Via Telefon
Vi kan også tale sammen via telefon. 

Jeg har stor erfaring med telefoncoaching med personer der har bopæl i både Nord-, Midt og Sønderjylland, Fyn og Øerne.  

Aftale:
Ring på +45 2424 2389 
eller skriv nlphenrik@gmail.com for en aftale.