NLPHenrik.dk - Find nøglerne til dit eget liv, det er dig der bestemmer !

Studie Coaching

Mange studerende falder fra af forskellige årsager. Desværre opsøger de ikke hjælp i tide til, at få håndteret deres udfordringer. 

  • Det kan være manglende MOTIVATION - hvad er den reelle motivation og hvordan styrkes den. Er det forældrenes ønske eller eget? Hvordan ser målet ud når man er færdig? 
  • PRIORITERING af hvad der skal gøres, hvornår og hvordan - hvorfor der ikke sker tilstrækkeligt. Hvad er vigtigt og hvordan overkommer man overspringshandlingerne?
  • Det kan også være manglende overblik på OPGAVERNE, der ender med kaos i hverdagen. Hvordan struktureres en hverdag, før man kommer langt bag efter?
  • Hvad man gør ved de mange FORVENTNINGER, og fra forskellige sider - Få styr på den mentale side af at studere. Hvilke forventninger er reelle, og hvilke er styret af angst?
  • Når tiden nærmer sig, og der skal leveres kan der komme EKSAMENSANGST - få styr på nerverne og få teknik til at komme igennem, med det gode resultat. Hvordan takles pludselig angst sekunderne før man går til eksamen, eller under den mundtlige eksamen?
  • Og så er der den klassiske STRESS, som også er en faktor i studiemiljøet - Den naturlige del af kroppens reaktion på en reel belastning, eller en indbildsk trussel. 

 Som studerende er der mulighed for en STUDIERABAT

OBS: Jeg er selv en dreven student, der har læst igennem hele min karriere. Senest har jeg afsluttet en HD i organisation i perioden 2017-2019. Og studere pt. Cand.Soc.HRM på CBS, så det er ikke kun en teoretisk hjælp du får, men en 100% praktisk hjælp, med erfaring fra hverdagen - den hverdag du som studerende selv kender alt til.