NLPHenrik.dk - Find nøglerne til dit eget liv, det er dig der bestemmer !
Min blog

StressCoaching vs Lægen/Psykologen

Mange spørger hvad coach'en gør i forhold til lægen og psykologen.

Mange læger har maksimalt 10-15 minutter pr. patient i deres praksis, hvilket ofte bliver fokuseret til håndtere sygemeldinger, medicinering og eventuelt henvisning til psykolog, såfremt der er tale om depressioner. Og psykologen håndtere således depressionen.

Afstresning, samtaler om hvorfor, hvad der kan gøres og fastlæggelse af afstresningsforløb kræver mere end hvad en læge kan tilbyde og kræver ikke en psykolog. Derfor kan det med stor fordel og succes håndteres af stresscoach'en. Ligeledes håndteres værktøjer til fremtiden og undgåelse af at komme i en stress situation på samme niveau igen, ligeledes af stresscoach'en. Det er noget af det, som ikke nødvendigvis håndteres af en psykolog. Det fremtidige arbejde er ikke der hvor forsikringsselskaberne går ind og dækker. Ikke desto mindre, er det den vigtigeste faktor, efter en afstresningsperiode. Det er utrolig vigtigt, at kende til de værktøjer som sætter en i stand til, ikke at gentage stressforløbet. Derfor er stresscoaching det bedste værktøj, sålænge der ikke er tale om en depression. Her vil det være nødvendigt, at lade klienten blive håndteret af en psykolog. 

2 kommentarer til StressCoaching vs Lægen/Psykologen:

Kommentar RSS
Simone on 19. oktober 2019 13:51
Besvar kommentar


Positivity on 14. februar 2020 18:55
Great job, looking forward to come to Denmark again this year! 2020 affirmations
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
RSS

Nye indlæg

'Når en medarbejder melder sig syg' (pdf)
Sygemelding og sygedagpengeloven
Sygemelding og Sociale ydelser (Patientvejledningen)
Love om sygedagpenge...retsinformation
Fra Sygefravær til Arbejdsevne (en folder)

Kategorier

Søvn
Stresshåndtering
drevet af