NLPHenrik.dk - Find nøglerne til dit eget liv, det er dig der bestemmer !
Min blog

Mobning på arbejdspladsen

Mobning giver stress på samme måde som en trussel mod livet... både for børn og voksne. Børn er dårligere rustet til at håndtere det... STOP MOBNING... også på arbejdspladsen...

Et generelt godt psykisk arbejdsmiljø er det bedste værn mod mobning. Læs om mobning og find inspiration til, hvordan I kommer mobning til livs.

Mobning er et problem både for den, som bliver mobbet, og for arbejdspladsen og de kolleger, som er vidner til mobning. Ca. 12 % af de, der arbejder i Danmark, har oplevet sig udsat for mobning i løbet af et år, viser tal fra NFA.

Grib ind over for mobning 

  • Grib ind - godt kollegaskab uden mobning er er et dialogværktøj, som sætter fokus på vidnernes rolle i situationer med mobning. Værktøjet er rettet mod arbejdsmiljøgrupper og MED, der ønsker at skabe et bedre arbejdsmiljø og skabe et godt kollegaskab uden mobning. Materialet omfatter et hæfte, mødekit, plakat mm.
  • Læs mere om mobning og 'Grib ind' på etsundtarbejdsliv.dk
  • Styrkespillet er et enkelt kortspil, som kan bruges på arbejdspladser til at udvikle kulturen, styrke samarbejdet og forebygge konflikter og mobning. Spillet er et redskab for både den enkelte arbejdsplads og for undervisere, kursusarrangører, udviklingskonsulenter o.lign.
  • Hvis mobning opstår, er der en række ting, som den enkelte,kollegerne og lederen kan gøre. Læs gode råd om hvordan. Læs også om sexchicane, som ofte begås af mænd over for kvindelige underordene.
0 kommentarer til Mobning på arbejdspladsen:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
RSS

Nye indlæg

'Når en medarbejder melder sig syg' (pdf)
Sygemelding og sygedagpengeloven
Sygemelding og Sociale ydelser (Patientvejledningen)
Love om sygedagpenge...retsinformation
Fra Sygefravær til Arbejdsevne (en folder)

Kategorier

Søvn
Stresshåndtering
drevet af